Laden Evenementen

Don’t judge a book by it’s cover’ bij Bibliotheek Heyhoef

Informatie
Datum:
22 maart 2023
Tijd:
19:30 tot 21:15
Prijs: Gratis
Locatie:Bibliotheek Heyhoef

Het Schrijfatelier maakt op woensdagavond 22 maart aan hun tafel in Bibliotheek Heyhoef om te gaan werken aan een schrijfopdracht met als thema ‘Don’t judge a book by it’s cover!’ Het is van 19:30 uur en duurt tot 21:15 uur, je kan er gratis heen.

Het programma

Het Schrijfatelier maakt op woensdagavond 22 maart plaats voor je aan hun tafel in Bibliotheek Heyhoef. Samen met hen ga je werken aan een schrijfopdracht met als thema ‘Don’t judge a book by it’s cover!’ Als je wil is er ook gelegenheid tot het voorlezen van een eigen verhaal en krijg je hier feedback op.

Over Bibliotheek Midden-Brabant

De Bibliotheek Midden-Brabant is met 15 vestigingen de grootste culturele instelling in haar werkgebied: de gemeenten Tilburg, Loon op Zand, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Waalwijk. De stichting heeft circa 200 medewerkers die per jaar 1,3 miljoen bezoekers ontvangen. De Bibliotheek wil de wereld van mensen groter maken. Alle Midden-Brabanders verdienen namelijk de kans hun talenten te ontplooien en moeten optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Kennis en verhalen zijn daarbij essentieel. De Bibliotheek is hierin volop in beweging. Het is allang niet meer alleen een plek waar boeken uitgeleend worden. Zo biedt zij ook een podium en een werkplaats waar kennis en verhalen gedeeld en gecreëerd kunnen worden. Hierin wordt actief samengewerkt met allerlei partners uit de stad en regio. De Bibliotheek is niet alleen actief in haar vestigingen, maar ook op andere plekken, dichtbij de inwoners, zoals bijvoorbeeld op scholen en in wijkcentra.

Praktische informatie

  • Woensdag 22 maart;
  • Van 19:30 uur tot 21:15 uur;
  • De Bibliotheek Heyhoef, Kerkenbosplaats 3;
  • Gratis;
  • Aanmelden via heyhoef@bibliotheekmb.nl