Laden Evenementen

Driewieldag bij GIANT store van Bebber

Informatie
Datum:
26 september 2023
Tijd:
14:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een Tworby is de slimste keuze voor iedereen die niet meer op een tweewieler durft of kan fietsen. Met een Tworby kun je met je eigen fiets veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij GIANT store van Bebber Tilburg heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn verkooppunt van Tworby. Een Tworby maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kun je bij GIANT store van Bebber terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets.

Op dinsdag 26 september wordt er bij GIANT store van Bebber van 14:00 – 17:00 uur een Tworby Testdag georganiseerd. Locatie: Jaques Oppenheimstraat 17, 5042 NM, Tilburg. Aanmelden voor de driewieldag is niet nodig, voor koffie en thee wordt gezorgd.