Laden Evenementen

DROELOE, What So Not, Bodysync (Giraffage / Ryan Hemsworth) en EAUXMAR in 013

Informatie
Datum:
18 november 2022 19:00
-
19 november 2022 00:00
Prijs: €25
Locatie:013 Tilburg

Op 18 november in 013: drie elektronische live acts waarvan de Europese tours samen komen op één nacht. Lees snel verder.

DROELOE is het driedimensionale audiovisuele project van de Nederlandse producer Vincent Rooijers, waarbij zijn future bass beats samenkomen met video en grafische kunst. Hij is zelden nog in Nederland te zien, en als dat al zo is, is het onderdeel van een tour waarbij een grote NL show één van de vele stops is. Eerder stond hij al op gerenommeerde festivals als Coachella, Tomorrowland en Lowlands. DROELOE kwam op onder de vleugels van San Holo en diens label bitbird, maar doet het zelf inmiddels minstens zo goed.

Het Australische What So Not werd opgericht door Chris Emerson en Harley Streten (beter bekend als Flume). Nadat Streten de groep verliet, ging Emerson solo verder en met succes. Hij bracht tracks uit samen met Skrillex, Noisia en -jawel- San Holo, maar ook met bands als Toto en DMA’s. Zijn meest recente release is Mr Regular met Oliver Tree en Killer Mike.

Future bass producers Giraffage en Ryan Hemsworth zijn samen de nieuwe act Bodysync. Het debuutalbum ‘Radio Active’ is net uit, waarop hun kenmerkende video game bliepjes en house samen komen, met vocalen van oa Tinashe en Nite Jewel. Bodysync is 18 november voor het eerst in Nederland te zien.

De avond wordt geopend door de Nederlandse producer EAUXMAR, die op zijn 18e al getekend werd op Martin Garrix’ STMPD records. Hij is echter niet dezelfde muzikale richting opgegaan en maakt nu warme en verrassende elektronica, in de hoek van Mura Masa en Disclosure.

Meer informatie

De live acts zijn op 18 november in de main zaal van 013. De zaal gaat om 23:00 uur open en de avond eindigt om 04:00. Een ticket kost €25 en is te verkrijgen op deze website.