Agenda

Dronkedaorissen Outdoor

Dronkedaorissen Outdoor op het Kruikenplein

Wanneer: 2 maart 2019 van 15:00 tot 20:00 Waar: Piusplein Entree: Uitverkocht

Dronkedaorissen Outdoor op het Kruikenplein

Van 1 tot 5 maart barst carnaval los in Kruikenstad. Op zaterdag 2 maart is het tijd voor de tweede editie van Dronkedaorissen Outdoor op het Kruikenplein. 

Net als vorig jaar organiseert CV De Dronkedaorissen samen met het Kruikenplein Dronkedaorissen Outdoor. Vanaf 15.00 uur kun je hier 5 uur lang onbeperkt bier, wijn en fris drinken. Helaas zijn de kaarten dit jaar inmiddels al uitverkocht. Heb je geen kaartje? Kom dan optijd naar het Kruikenplein want aan de deur wordt gekeken of er nog mensen in de tent passen. Wie weet ben je er dan toch bij.

Optredens

Natuurlijk is een lekker carnavalsfeestje niet compleet zonder een paar goede optredens. Tijdens Dronkedaorissen Outdoor treden Barry Badpak, Geen Stempel, DJ Coenio en DJ Calvin Rigter op. Zij zorgen voor de muziek op het omgebouwde Piusplein, jullie voor de sfeer!

Foto’s

Vorig jaar was de eerste editie van Dronkedaorissen Outdoor een waanzinnig succes. Benieuwd hoe het er vorig jaar uit zag? Bekijk hier de foto’s die onze fotograaf Corné Hannink vorig jaar maakte.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht