Duo Hans Theessink en Big Daddy Wilson bij Heyhoef-Coolvibes

Informatie
Datum:
19 maart 2023
Tijd:
15:00 tot 18:00
Prijs: 15,00
Locatie:Heyhoef-Backstage

Er staan weer volop leuke activiteiten op het programma bij Heyhoef-Backstage! Zo kun jij je weekend relaxt afsluiten op zondag 19 maart bij Heyhoef-Coolvibes Lees snel verder.

Zondagmiddag 19 maart zullen bij het ‘Coolvibes’ concert de illustere en internationaal befaamde Country-Blues artiesten Hans Theessink & Big Daddy Wilson optreden. Dit duo, samen goed voor meer dan 100 jaar hoge reputatie op de internationale podia, is een samensmelting van het beste wat er op het gebied van Roots en bluesmuziek op de wereld rond toert. De in Overijsel geboren Hans Theessink, tegenwoordig woonachtig in Oostenrijk, en bluesicoon Big Daddy Wilson uit North Carolina, hebben gezamenlijk drie duo-albums gemaakt. Vorig jaar werd hun album “Pay Day” zelfs bekroond met de German Record Critics’ Award.

Meer informatie

De zaal opent haar deuren om 15:00 uur en om 15:30 begint het concert! Een kaartje voor dit toffe concert kost slechts €15,-. Voor meer informatie over het concert en/of de kaartverkoop kun je terecht op de website van Heyhoef-Backstage.