Laden Evenementen

Duo Knotsgek viert 11-jarige Jubileum bij De Heuvel Gallery

Informatie
Datum:
14 november 2021
Tijd:
13:00 tot 20:00
Prijs: Gratis

Op zondag 14 november is het dan eindelijk weer zo ver. Ouderwets hossen, in de polonaise lopen en mee zingen tijdens het 11-jarige Jubileumfeest van Duo Knotsgek. Het evenement vindt plaats bij De Heuvel Gallery. De entree van deze dag is gratis dus zorg dat je er bij bent. Lees hieronder verder voor alle info.

Het evenement

Het is zover! Zondag 14 november wordt het weer ouderwets hossen, in de polonaise lopen en meeblèren tijdens het 11-jarige Jubileumfeest van Duo Knotsgek. Naast dit knotsgekke Kruiken duo zullen ook andere leuke artiesten zoals Peter Selie, de Dorini’s, Johnny Purple en Chef Soldaat het podium beklimmen. Dat wordt natuurlijk volle bak gezelligheid.

Mijlpaal

Wat een mijlpaal: 11 jaar Duo Knotsgek! 11 jaar feest, 11 jaar kameraadschap, 11 jaar lieve fans en 11 jaar eigen muziek. Met hits, zoals ‘Hedde gij misschien ADHD’, ‘Die Alpenknotsen’, ‘Anoushka’ en ‘Ik heb unne smiley in de sneeuw gepist vur jou’, heeft Duo Knotsgek al vele kroegen en feesttenten op zijn kop gezet. Zo komen ze ook al jarenlang bij De Heuvel Gallery, waar veel Kruiken en Kruikinnen Carnaval vieren.

Het ontstaan

Duo Knotsgek is in 2010 ontstaan nadat de twee Tilburgse vrienden Fabian Somers en Gerbrand Cools samen besloten een aantal carnavalsliedjes te schrijven. Het begon eigenlijk voor de gein, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een heus feest duo. Samen zorgen ze voor een flinke dosis gezelligheid en sfeer tijdens hun optredens.

Extra informatie:

Het evenement duurt van 13:00 – 20:00 uur bij De Heuvel Gallery in Tilburg. De toegang is gratis. Dus zorg dat je er bij bent! Extra informatie kan je op de Facebookpagina van De Heuvel Gallery vinden.