Agenda

Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent: Anton Mecht Spronk

Wanneer: 24 juni 2021 van 20:30 tot 21:30 Waar: Theaters Tilburg - studio Entree: €5
Bestel tickets

Dutch Classical Talent: Anton Mecht Spronk

“Cellobeest Anton Mecht Spronk is heer en meester over zijn instrument, als een koorddanser die niet wankelt. Hij heeft een prachtige volle toon en een enorm speelgemak. Zijn spel heeft impact vanaf de eerste noot, hij grijpt je bij de lurven”, aldus het juryrapport van Dutch Classical Talent. Zo jong als hij is, is cellist Anton Mecht Spronk al overladen met prestigieuze prijzen. Op het programma staan Hongaarse volksmuziek van Kodály, Spaans temperament van Cassadó, Amerikaanse fiddle muziek van O’Connor en een sprankelend werk van Giovanni Sollima.

Fotografie: Marco Borggreve.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van hen gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

Dit concert stond eerder op 24 maart gepland bij Factorium, maar kon vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Praktische informatie

  • Start voorstelling: 20.30 uur;
  • Einde voorstelling: 21.30 uur;
  • Geen pauze;
  • Tickets kosten €5 per stuk, dit is inclusief servicetoeslag. In de toeslag zijn koffie, thee en bronwater voorafgaand aan de voorstelling inbegrepen.

Kaartjes koop je hier.

Meer informatie

Meer informatie over deze voorstelling vind je op de website van Theaters Tilburg.

 

Locatie