logo
Laden Evenementen

Eastlake Festival aan de Oostplas in Goirle

Informatie
Datum:
25 juni 2022
Tijd:
13:00 tot 23:00
Prijs: €34,50
Locatie:Eastlake Festival
eastlake festival

Liefhebbers van techno, house en guilty pleasures opgelet! Op zaterdag 25 juni staat Eastlake Festival op het programma aan de Oostplas in Goirle. De kaartverkoop van het evenement is inmiddels begonnen. 

Nu de festivalagenda’s weer vol worden gepland, is dit evenement een welkome toevoeging aan het festivalaanbod in de regio. Diverse bekende artiesten uit de regio en heel het land treden op twee verschillende stages op. Verwacht een dag met heerlijke guilty pleasures, funky disco, house en goede techno platen.

Het festival vindt plaats aan de prachtige Oostplas in Goirle. De ingang van de parking ligt tegenover Autobedrijf P. Schwagten aan de Ambrosiusweg. Vanaf daar kun je de Lange Wal op rijden en kom je bij de parking. Voor de kiss en ride kun je navigeren naar Boerderij de Walhoeve. Kom je met de fiets? Navigeer dan naar Eastlake Festival of de Lage Wal in Goirle.

Meer informatie

Het festival duurt van 13:00 – 23:00 uur en je hebt toegang vanaf 18 jaar met een geldig entreebewijs. Tickets zijn online te koop. Wil je meer informatie? Over de line-up bijvoorbeeld? Check dan de website.