Laden Evenementen

Een akoestische salute aan Neil Diamond in Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
29 mei 2022
Tijd:
11:00 tot 12:00
Prijs: €12
Locatie:Het Witte Kasteel

Op zondag 29 mei om 11:00 uur vindt er in Het Witte Kasteel het concert ‘A Diamond Salute’ plaats. Dit concert ter nagedachtenis van Neil Diamond is voor jong en oud. De entree is € 15,00 (gratis voor kinderen t/m 12 jaar). Lees snel verder voor alle informatie. 

Over Het Witte Kasteel

Het Witte Kasteel in Loon op Zand, Noord-Brabant is een trouwlocatie, een feestlocatie, een evenementenlocatie en een zakelijke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, rondleidingen en condoleances. Het kasteel is uniek, bijzonder, historisch en veelzijdig.

Concert ‘A Diamond Salute’

Het belooft een heerlijke zondagochtend te worden: het uitgebreide repertoire van Neil Diamond in een intieme setting. De grootste nummers, klein gebracht door 3 ervaren muzikanten. Marco van de Velden zang en bas/gitaar, Leon Groeneveld zang en toetsen en Hans Ligtenberg zang en gitaar. Zij brengen de hits en minder bekende nummers van Neil Diamond met o.a. Sweet Caroline en Song, Sung Blue.

Meer informatie

Informatie over de artiesten en het programma vind je op de website van Het Witte Kasteel. Reserveren voor het concert kan via deze link.