Agenda

ontwaken

Een reis naar Ontwaken bij Het Zonnelicht (AFGELAST!)

Wanneer: 29 mei 2020 van 19:30 tot 22:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €20,00
Bestel tickets

Een reis naar Ontwaken bij Het Zonnelicht (AFGELAST!)

Wacht niet, het moment is nu! Ben je klaar voor een nieuwe wijze van zien, oftewel innerlijk zien? Daar waar de vrijheid van je wezen in je opstaat als een ontastbare kracht. Het Zonnelicht heet je van harte welkom bij haar Satsang meetings.

Ontwaken

Milo kijkt ernaar uit om aanwezigheid met je te delen. Hij leert je hoe je fundamenteel aanwezig kunt worden, wat de sleutel is van ontwaken. Er bestaat niets anders. Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, voelt, denkt, doet-het is altijd nu. Alles wat je ervaart ervaar je in de ruimtelijke liefdevolle aanwezigheid van je wezen.

Zijn leringen zijn een krachtige herinnering, en dat er in werkelijkheid geen leven buiten dit moment is. De volledig ontwaakte bewustzijnsstaat is nu beschikbaar. Het is niet iets dat in de toekomst gebeurt. Het is niet iets dat we kunnen bereiken, maar realiseren. Het is al hier en nu, beschikbaar om onthuld te worden. Milo begeleidt je langs het pad van ontwaken naar het diepe doel van onze ervaringenreis. Terwijl je ontwaakt in het huidige moment zal je geest vrediger, stil en helderder worden. Je krijgt meer overzicht en je innerlijke kracht zal groeien. Je krijgt het vermogen belemmerende gedachtes & emoties te omarmen en te overstijgen.

Milo’s leer

Een van de belangrijkste inzichten van Milo’s leer is zijn unieke inzicht in de werking van het body & mind systeem. Je leert hoe je in een juiste relatie met het ego kunt komen, zodat je kunt ontspannen en de verkramping die je belemmert geleidelijk oplost.

In het fenomenale Nu schijnt het licht van bewustzijn wat als een magische sleutel elk gesloten hart openen.

Milo is de auteur van het boek ‘word wakker in het NU.’

In het kort

Elke laatste vrijdagavond is er een Satsang meeting met Milo. Dit zijn de data:

  • Vrijdagavond 28 februari 19.30-22.00 uur;
  • Vrijdagavond 27 maart 19.30-22.00 uur;
  • Vrijdagavond 24 april 19.30-22.00 uur;
  • Vrijdagavond 29 mei 19.30-22.00 uur;
  • Vrijdagavond 26 juni 19.30-22.00 uur;

(Het is fijn als je een kwartier van te voren aanwezig kunt zijn. Tussendoor is er een pauze)

Bijdrage: €20,-. (graag contant bij aanvang)

Aanmelden Meeting: hetnucentrum@gmail.com
(graag doorgeven welke datum je wil komen)

www.hetnucentrum.nl

Locatie