Laden Evenementen

Eet de gerechten van De Burgerij bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Tijd:
18:00 tot 22:00
Prijs: Gratis

Op 30 oktober kun je bij Schouwburg Concertzaal Tilburg genieten van een drie- of viergangen menu van De Burgerij. Heb jij zin in een gezellig avondje waarbij je kan genieten van lekker eten? Dan wil jij hier naartoe! Lees snel verder en reserveer. 

De Burgerij kookt in het Theatercafé

Al ga je niet naar Amélie, de Musical, dan ben je ook van harte welkom in het Theatercafé van Schouwburg Concertzaal Tilburg en kun je genieten van de bourgondische menu’s die De Burgerij deze dagen speciaal serveren op deze unieke locatie. Het driegangenmenu (€ 39,50) en het viergangenmenu (€49,50) staat in teken van de musical. Wel even vooraf reserveren.

Amelie

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen een decor van de romantische stad Parijs!

Lijkt het jou ook leuk om naar de musical te gaan? Ga dan naar onze agenda voor meer informatie over deze musical.

Interesse?

Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan via de ticketservice van Schouwburg Concertzaal Tilburg door te bellen naar 013-5432 220 (dinsdag tot en met zaterdag: 12.00-17.00 uur). Voor meer informatie ga je naar de website van De Burgerij.

Woonsfeer Tilburg