Laden Evenementen

Eindexpositie Bric-à-brac bij de LocHal

Informatie
Datum:
05 juli 2022
-
29 juli 2022
Prijs: Gratis
Locatie:LocHal
Bric-a-brac

De afstudeerders van de Fontys Academy of Art, Communication and Design presenteren de eindexpositie ‘BRIC-À-BRAC’. Te bezichtigen op het stadsbalkon van de LocHal. Lees snel verder.

Wat kun je verwachten?

In deze eindexpositie geven jonge alumni een kijkje in hun persoonlijke fascinaties. Als gemene deler staat het makerschap voor hen centraal. Er wordt een breed scala aan eigenzinnige uitingen getoond met elementen van hier en van daar. De benadering van de werken is heel gevarieerd. Tegelijkertijd vinden zij een sterke verbinding in de manier waarop zij tot stand zijn gekomen. Vanuit persoonlijke thematieken en vraagstellingen stippen de alumni van ArtCoDe maatschappelijke issues aan en maken deze materie herkenbaar voor velen. Zo uiten zij hun ontluikende visie als jonge ontwerpers en leggen ze een basis voor de toekomst. We heten je van harte welkom om deze spannende manifestatie te komen bekijken, om hier zelf volledig in op te kunnen gaan!

Enthousiast?

De expositie is van 5 tot 28 juli gratis te bezoeken op het Stadsbalkon van de LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000 in Tilburg. Om je nog meer inzicht te geven in hun denkwijzen, zijn de alumni van 5 tot en met 8 juli tussen 10:00 – 17:00 uur zelf aanwezig om hun verhalen met jou te delen. Je hebt geen tickets nodig. Voor actuele openingstijden van de locatie ga je naar deze website.