Agenda

Electric Hollers

Electric Hollers opent seizoen bij Heyhoef-Backstage

Wanneer: 26 september 2020 van 20:30 tot 23:00 Waar: Heyhoef-Backstage Entree: €12,50
Bestel tickets

Electric Hollers opent seizoen bij Heyhoef-Backstage

Zaterdag 26 september speelt de band Electric Hollers in de Heyhoef. Het podium van de Heyhoef heeft door corona bijna zes maanden droog gestaan maar nu is het toch echt tijd voor het eerste concert van dit seizoen. 

In verband met de beperkte toegang is het ook mogelijk om het concert via een live stream mee te bekijken.

Wat is Electric Hollers

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

Muzikaal beïnvloed door acts als Led Zeppelin, Ten Year After en Santana maar ook vaak vergeleken met DeWolff en My Baby. Blues, rock, een tikje psychedelisch, met vintage geluid en een berg energie bracht de band in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After en een show op Waterpop.

Ondanks de huidige coronaperiode bleek deze band toch in staat om een zeer sterke indruk achter te laten in het clubcircuit. In februari 2020 bracht de band het nieuwe album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal.

In het kort

  • Datum: Zaterdag 26 september
  • Tijd: aanvang 20:30 uur
  • Locatie: Kerkenbosplaats 1-2, 5043 RX Tilburg
  • Tickets concert: € 12,50
  • Tickets Live stream: € 6,00

Locatie