Laden Evenementen

Elfjestocht Wandelpony bij Camping Breehees

Informatie
Datum:
27 december 2022
-
30 december 2022
Prijs: €37,50

Kerst, de kerstman, een rendier, kerstbomen en lichtjes. Kerst is geweldig. Het enige dat in dit lijstje ontbreekt, zijn natuurlijk de elfjes! In de kerstvakantie kun je op 27, 28 en 29 december heerlijk samen met een schattige wandelpony de bossen in trekken.

Hier speel je met de liefste elfjes spelletjes en kun je meedoen aan een leuke speurtocht. Heb jij bewezen een echt elfje te zijn? Dan verdien jij een elfjesdiploma. Na afloop mag je nog een cadeautje grabbelen.

Beschikbare plekken

Er gingen al veel elfjes je voor! Op de volgende data kun jij terecht bij Camping Breehees voor de Elfjestocht Wandelpony:

  • Dinsdag 27 december;
  • Woensdag 28 december;
  • Donderdag 29 december;

Alles wat jij moet weten

Als je meedoet aan de elfjestocht mag je zelf met de pony door de uitgezette route lopen. Deze route duurt ongeveer één uur en je krijgt van de begeleiding de route mee. Per huishouden krijg je één pony mee. Houd er rekening mee dat je niet ouder bent dan twaalf jaar en niet zwaarder weegt dan 35 kg. (Denk een beetje aan je lengte). Je kunt de pony ook huren zonder zadel en dus puur om te wandelen. Daarnaast houdt Camping Breehees het welzijn van de pony’s goed in de gaten. Meer informatie over de Elfjestocht Wandelpony is te vinden op de website van camping Breehees.