logo
Laden Evenementen

Elke laatste vrijdag van de maand blikwerpen bij Nondejeu

Informatie
Datum:
27 mei 2022 12:00
-
28 mei 2022 01:00
Prijs: €22,50
Locatie:Nondejeu
Blikwerpen Nondejeu

Bij NondeJeu hebben ze het beste van twee werelden samengevoegd: Bier drinken en Jeu de Boulen. Dit samen is omgetoverd in een gezellige avond Blikwerpen. Op vrijdag 27 mei is de eerste editie en daar moet jij ook bij zijn! Lees snel verder.

Wat is Blikwerpen

Bij NondeJeu kan je nu elke laatste vrijdag van de maand komen Blikwerpen. Voor maar €22,50 p.p. kun je een uur lang Jeu de Boules spelen onder het genot van vier verschillende speciaal biertjes p.p. Elke editie zijn er acht verschillende speciaal biertjes beschikbaar waar je jouw vier biertjes uit kunt kiezen. Klinkt als een goede deal toch?

Welke biertjes?

We streven ernaar om elke week 8 verschillende speciaal bieren op blik te hebben. Tijdens de eerste editie #1 kun je kiezen uit de volgende biertjes:

  • Beavertown Neck Oil Session IPA (normal € 6,70). Untappd rating: 3.656;
  • Brewdog Basic Shake IPA (normaal € 5,50). Untappd rating: 3.483;
  • Brlo Berlin Jam 2.0 Weisse (normaal € 6,-). Untappd rating: 3.199;
  • Davo Migaloo (normaal € 8,-). Untappd rating: 3.39;
  • St. Bernardus Tokyo (normaal € 5,50). Untappd rating: 3.46;
  • Thornbridge Allot Sour Ale (normaal € 6,30). Untappd rating: 3.401;
  • Uiltje Fancy Pants (normaal € 6,80). Untappd rating: 3.565;
  • Van Moll Nirvana (normaal € 6,60). Untappd rating: 3.418.

Line-up Blikwerpen

Spelregels

Tijdens het Jeu de Boulen gelden natuurlijk gewoon de normale spelregels. Ken je ze niet? Check dan snel de spelregels. Voor het uitzoeken van het bier geldt als enige regel dat het 4 verschillende bieren moeten zijn en op = helaas op. We hebben van alles namelijk maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Wat als ik mijn bier nog niet op heb na 1 uur jeu de boules?

Het is natuurlijk geen probleem als het je niet lukt om binnen het uur je vier speciaal biertjes op te drinken. Bij NondeJeu kan je ook allerlei leuke spelletjes uit de spelletjeskast trekken, dus zet je avond voort met een leuk bord spel. Zijn de speciaal biertjes nou zo goed bevallen, kun je ze altijd later op de avond los bestellen voor de originele prijs, op = op.

Zien we jou tijdens Blikwerpen #1?

Op vrijdag 27 mei vindt de eerste editie Blikwerpen plaats. Wil je hier nu heel graag bij zijn, reserveer dan nu voor Blikwerpen. Tot dan!