Agenda

het zonnelicht

Elke maandag Stilte-dag (meditatie en in stilte zijn) (AFGELAST)

Wanneer: iedere Maandag Waar: Het Zonnelicht Entree: Gratis, donatie is welkom
Bestel tickets

Elke maandag Stilte-dag (meditatie en in stilte zijn) (AFGELAST)

Elke maandag Stilte-dag bij Het Zonnelicht.  Het Zonnelicht wil een fijne plek zijn om de ontmoeting met ons diepere wezen, ons innelijk licht, onze Boeddha natuur, de stilte in ons te verdiepen en te verlevendigen en wil iedereen de gelegenheid bieden,om op deze mooie plek in stilte te kunnen zijn, in alle rust, zonder iets te moeten. Waar je je aandacht echt op en bij het wezenlijke van jezelf kunt en mag houden.

Stilte-dag

  • Poort is open vanaf 07:00 uur tot 19:00 uur
  • Hele dag vrij in- en uitlopen

Je kunt mediteren in het meditatiehuis of in de bamboetuin in stilte wandelen of zitten. Het is stil in het meditatiehuis, de bamboetuin en in de kleedruimte, daar wordt niet gepraat. Mediteren in het meditatiehuis, kan op alle manieren. Ook kan je gewoon gaan rusten/liggen op de yogamatten maar alles in stilte. In het theehuis en in de theetuin kan zachtjes gepraat worden. Er is gratis koffie/thee. Eten zelf meenemen. Voor de gehele dag gelden de huishoudelijke regels, zoals op de website vermeld.

Meer informatie

  • We beginnen om 9.00 uur met het reciteren van de Gayartri mantra waarna we als vanzelf in de Stilte vallen.
  • Van 9.00-11.00 uur en van 13.00-15.00 uur gezamenlijk mediteren. Vind je het fijn om samen te zitten? Op deze tijden, is er altijd iemand aanwezig.

Toegang is gratis en vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Locatie

Reageer op dit bericht