logo
Laden Evenementen

Elke vrijdagochtend Kaiut Yoga bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
18 februari 2022 00:00
-
16 december 2022 00:00
Prijs: €5,

Op zoek naar een yogales om van je pijntjes en klachten af te komen? Neem dan deel aan de Kaiut Yoga lessen op vrijdagochtend bij het Zonnelicht. Deze lessen van Kaiut Yoga zullen zich sterk richten op de biomechanische werking van het lichaam en de neuroplasticiteit van het brein. Lees snel verder voor meer informatie over de lessen. 

Over Kaiut Yoga

Kaiut Yoga gaat niet om de vorm maar om de functie. Dit zorgt voor meer mobiliteit, verbeterde energieniveaus door heel je lichaam en een heldere geest. Ook zorgt deze methode ervoor dat de vicieuze cirkel van chronische klanten wordt doorbroken en is het functioneel op de lange termijn. Verder is het geschikt voor elk lichaamstype en alle leeftijden.

Overige informatie

De lessen zullen elke vrijdagochtend plaatsvinden bij Het Zonnelicht. De eerste les van de vrijdagmorgen is van 09:45 uur tot 10:45 uur en de tweede zal van 11:00 uur tot 12:00 uur op het programma staan.

Aanmelden

Deelnemen aan de Kaiut Yoga lessen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@janyoga.nl of kijk op deze website voor meer informatie over de lessen. Een proefles kost €5,- per persoon.