Agenda

Elke zaterdag verse pizza’s op de stadscamping in het Spoorpark

Wanneer: iedere Zaterdag Waar: Stadscamping Tilburg Entree: Gratis
Bestel tickets

Elke zaterdag verse pizza’s op de stadscamping in het Spoorpark

Elke zaterdag kunnen gasten van Stadscamping Tilburg genieten van een versgebakken pizza van ‘De Pizzamobiel’. Wekelijks vanaf 16.00 uur staat Jaime met zijn mobiele pizzaoven op de camping in het Spoorpark om gasten te voorzien van de meest lekkere en originele pizza’s.

De pizza’s van de Pizzamobiel zijn geen doorsnee pizza’s zoals je ze kent van de grote pizzaketens. Bovendien maakt Jaime zijn pizzadeeg helemaal zelf. Vol smaak met een heerlijke crunch, licht verteerbaar en in bijzondere smaken en variaties.

Colombiaan met passie

Jaime is De Pizzamobiel twee jaar geleden begonnen. Hij is van oorsprong Colombiaan met een enorme passie voor koken en pizza’s. De afhaalpizza’s in Nederland konden hem maar weinig bekoren. In zijn ogen ontbrak bij veel pizzabakkers passie en vakmanschap. Hij dacht ‘dat moet ik beter kunnen’. Nu is hij een paar ovens, foodtruck en een boot rijker (binnenkort vaart ‘De Bakboot’ door de Biesbosch) en laat hij eenieder die het wil kennis maken met een nieuwe ‘pizza-ervaring’ vol liefde en smaak!

De Pizzamobiel staat elke zaterdag vanaf 16.00 uur op Stadscamping Tilburg. Ook bezoekers van het Spoorpark zijn van harte welkom om een pizza te komen halen op de camping.

Locatie