Laden Evenementen

Elvis ft. Sinatra bij Cultureel Centrum de Schalm

Informatie
Datum:
19 maart 2023
Tijd:
13:30 tot 15:30
Prijs: €10,
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

Op 19 maart komen Bartolo van den Braak en Hijme Vervat naar het Cultureel Centrum de Schalm met hun act Elvis ft. Sinatra! Lees snel verder.

Bartolo van den Braak uit Haaren

Bartolo speelde in diverse bands  op trompet met optredens in binnen/buitenland zoals het Wereld Muziekfestival te Hamar Noorwegen. Ongeveer 23 jaar
geleden is hij  begonnen binnen de Big band Four Swing met zang en voor dat hij het wist stond hij op te treden voor ongeveer 2000 bezoekers tijdens Rabobank Culinair.
Bartolo is op 12 december jarig en is tegelijkertijd de geboortedag van zijn grote idool Frank Sinatra.

De afgelopen 25 jaar is hij steeds vaker als solo zanger gaan optreden met verschillende Bigbands, Optredens tijdens festivals zoals Sunday Sound Bites, Jazz in DukeTown, Oisterwijk Swingt, Jazz in Food Town en in Paradox. Tevens in diverse Theaters zoals bij, Parkstadtheater Heerlen, Jan van Besouwhuis, Tiliander,  Ahoy, Ook gaf hij onlangs een spetterend optreden met een big band voor een 500 koppig publiek in het Philips Muziekcentrum in Eindhoven. Kortom een muzikale duizendpoot.

Hijme Vervat uit Oisterwijk

Hijme is op jonge leeftijd geïmponeerd door de muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Hijme is muzikant in hart en nieren en zingen is zijn grootste passie. Honderden optredens heeft hij al op zijn naam staan. Cafe’s, Wijkcentra, Festivals, Kapellen, Verzorgingstehuizen, en div. feestpartijen. Niets is hem te veel en zijn repertoire is zeer gevarieerd. Om enkele voorbeelden te noemen: The Beatles, de Rolling Stones, Johnny Cash, Cat Stevens, Andre Hazes, Benny Neyman, Creedence, Clearwater Revival, The Carpenters en Cliff Richard. Maar de meeste nummers die hij zingt zijn liedjes van Elvis Presley.