Laden Evenementen

Elvis in Dolby Atmos bij Pathé Tilburg Stappegoor!

Informatie
Datum:
23 juni 2022
-
26 juni 2022
Website:
Prijs: diverse ticketprijzen
Locatie:Euroscoop
Elvis in Dolby Atmos

Vanaf 23 juni is de film Elvis in Dolby Atmos te zien bij Pathé Tilburg Stappegoor. Volg het leven van de ongekende superster op het grote witte doek en swing mee met Elvis in Dolby Atmos bij Pathé Tilburg Stappegoor. Lees snel verder. 

Elvis in Dolby Atmos

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks). Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Tickets en tijden

De voorverkoop is van start gegaan en de film is vanaf 23 juni te zien bij Pathé Tilburg Stappegoor. Kijk voor meer informatie over de tijden en tickets op de website van Pathé Tilburg Stappegoor.