Laden Evenementen

Ensemble Le Muse van The Music of Ennio Morricone bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
26 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: Variërend

Op vrijdag 26 november komt The Music of Ennio Morricone naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun voorstelling: Ensemble Le Music. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder!

Het concert

De muziek van Ennio Morricone is iconisch. Met zo’n 500 soundtracks voor grote bioscoopfilms, waaronder 70 prijswinnende, is hij een van de meest invloedrijke componisten van onze tijd. Het Italiaanse Ensemble Le Muse brengt deze avond een hommage aan de Italiaanse muzieklegende.

Op het programma staan tal van beroemde soundtracks, zoals uit ‘The hateful eight’, ‘The good, the bad and the ugly’ en ‘Once upon a time in the west’. Prachtig vertolkt, ondersteund met filmbeelden en foto’s en verrijkt met anekdotes en historische feitjes door dirigent Andrea Albertini. Een prachtig eerbetoon!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de eerste rang kost €29,50, voor de tweede €23,50 en €20,50 voor de derde rang. Om alvast in de stemming te komen, kan je deze video kijken. De video geeft je een voorproefje van deze mooie avond.