Laden Evenementen

EPICA viert 20 jarig bestaan bij Poppodium 013

Informatie
Datum:
03 september 2022
Tijd:
19:00 tot 22:30
Prijs: €44,40

Op vrijdag 10 september is het zo ver, metal band EPICA viert haar 20 jarig bestaan bij Poppodium 013 in Tilburg. Het belooft een enorm gave avond te worden met een show om nooit te vergeten. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder en bestel je kaarten want op=op!

20th Anniversary show

De Nederlandse symfonische metal band Epica houdt niet van stilzitten. Na een druk en vooral bewogen jaar, waarin de internationaal gevierde band onder meer zijn nieuwe (8e) studio album ‘Ωmega’ uitbracht, wordt alweer volop naar 2022 vooruit geblikt. Op zaterdag 3 september viert de band zijn 20-jarige jubileum middels de even unieke als spectaculaire ‘20th Anniversary Show’ in 013. De band gaat voor deze exclusieve NL clubshow 2022 groots uitpakken. Verwacht onder meer een spectaculaire stage setting; fraaie visuals; een setlist met songs uit het 20-jarige oeuvre van Epica en overige verrassingen die de bezoekers met een gelukzalige glimlach huiswaarts doen keren.

Tijd voor een feestje

Frontvrouw Simone Simons: Epica wordt 20 jaar, dus hoog tijd voor een feestje! We kunnen ons geen betere locatie voorstellen dan de legendarische 013 in Tilburg, waar het 20 jaar geleden allemaal begon voor ons. We zijn er klaar voor om een episch verjaardagsfeest met onze fans te vieren, en kunnen niet wachten om weer op het podium te staan. De ‘20th Anniversary Show’ gaat er in ieder geval één worden om nooit meer te vergeten. Wie onze recente DVD evenement ‘Ωmega Alive’ heeft gezien kan zich er wel een voorstelling bij maken,” aldus Simone.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij deze show te zijn? Voor extra informatie en het bestellen van de kaarten bezoek je gemakkelijk de website. Kaarten kosten €44,40 dit is de enige NL-show die EPICA doet dus de kaart verkoop zal hard gaan. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. De verkoop start op vrijdag 10 december om 10:00 uur. De voorstelling zelf begint op 3 september om 20:00 uur maar de zaal zal om 19:30 uur opengaan zodat jij alvast plaats kunt nemen en eventueel een drankje kunt bestellen.