Laden Evenementen

Ervaar de toekomst van techniek tijdens de open dag van Hoppenbrouwers Techniek

Informatie
Datum:
19 maart 2022
Tijd:
10:00 tot 16:00
Prijs: Gratis

Op zaterdag 19 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur opent Hoppenbrouwers Techniek Udenhout haar deuren aan de Kreitenmolenstraat 201. Voor jong en oud valt er van alles te beleven op het gebied van techniek. Lees snel verder voor meer informatie. 

Over de open dag

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Deze open dag is bedoeld om een breed publiek kennis te laten met de techniek. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. We zijn blij dat we onze deuren weer mogen openen voor publiek. De open dag brengt mens en techniek bij elkaar, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.”

Opleidingsmogelijkheden technici

Ellen Vermeer, directeur Personeel en Organisatie: “De aanwas van technisch personeel is schaars. Hierdoor worden we gedwongen om creatief en vooruitstrevend om te gaan met werving. We doen er alles aan om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Hoppenbrouwers biedt jonge technici veel kansen! Tijdens de open dag wordt hier extra aandacht aan besteed door de opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers uit te lichten. Daarnaast verwelkomt Hoppenbrouwers ook graag ervaren technici, potentiële medewerkers die zich om willen scholen en vrouwen die de techniek in willen. De open dag biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze keuken. We nemen je mee in onze projecten en je kunt onze enthousiaste collega’s ontmoeten.”

Voor meer informatie over de open dag, kijk op: Ervaar de toekomst van techniek bij Hoppenbrouwers | Open dag 2022 (hoppenbrouwerstechniek.nl)

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek 

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 18 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1600 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.