Laden Evenementen

Exclusief in Tilburg: Top Gun: Maverick op IMAX

Informatie
Datum:
11 december 2022
Tijd:
13:00 tot 15:30
Locatie:Pathé Tilburg

Exclusief in Tilburg: nog één keer Top Gun: Maverick op IMAX in de volledig vernieuwde zaal. Op 11 december kun je nog één keer genieten van deze spannende actiefilm bij Pathé Tilburg Centrum. 

Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen.

Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Tickets

Tickets bestel je hier.