Laden Evenementen

Expositie AgriValley in de Lochal

Informatie
Datum:
15 september 2022 08:00
-
18 september 2022 17:00
Locatie:LocHal
Lochal
Van 15 tot en met 18 september kun je bij de Lochal de expositie AgriValley bezoeken. AgriValley is een langlopend, documentair onderzoek van de Tilburgse filmmaker Mirte van Dupper. Meer weten? Lees hieronder verder…

De expositie

De tomaten die je bij de groentewinkel koopt, de orchideeën die bij de bloemist staan. De melk in je glas, de sla op je bord. Achter deze dagelijkse producten gaat een haast futuristische wereld schuil. Een wereld die we vaak niet kennen. Maar die wél van grote invloed is op de producten die we kopen en consumeren. Met haar expositie legt van Duppen deze wereld bloot.

Meer informatie

In FutureLab van de LocHal is een onderdeel van de expositie te zien op een installatie van vijftien schermen. Op vrijdag 16 september wordt de twee-schermen-video-installatie AgriValley vertoond in de trappentribune van de LocHal in combinatie met een nagesprek. Van Duppen gaat in gesprek met Nout Sterk, Landschapsontwerper en Perry Bruggeling, orchideenteler bij LEVOPLANT. De expositie is gratis te bezoeken. Meer weten? Klik hier.