Agenda

Kunstpodium T

Expositie: Dagboeken van Verbeelding

Wanneer: 6 mei 2021 tot 30 mei 2021 Waar: Kunstpodium T Entree: Gratis

Expositie: Dagboeken van Verbeelding

Heb je ooit een steen met je meegedragen? Een steen die je tijdens een lange wandeling door de bossen hebt opgepakt. Of misschien een schelp? Een schelp die je besloot mee te nemen en in je broekzak bewaarde. En als je dat ooit gedaan hebt, weet je dan wat ik bedoel wanneer ik zeg dat als je dat object uit je broekzak haalt – weken of maanden later – je herinnering je terugbrengt naar die plek en dat moment en je de omgeving van dat specifieke moment visualiseert?

Dagboeken van Verbeelding

In Dagboeken van verbeelding legen kunstenaars Eady van Acker, Django van Ardenne, Thijs Segers, Anne Schoemaker en Jasper de Beijer hun broekzakken en verenigen zich in een serie van gefragmenteerde vertelsels binnen de muren van Kunstpodium T. Zij zijn de laatste maanden onderweg geweest, ze hebben verzameld, opgespoord, opgenomen en geënsceneerd; verhalen over landschappen, gebouwen en dromen. Samen ontdekken ze het potentieel van het creëren van nieuwe werelden door het vertellen van verhalen. Dagboeken van verbeelding tracht deze verschillende werkelijkheden te laten zien die, reeds aanwezig als persoonlijke gemoedstoestand, al samenkomend een vertrekpunt vormen voor één collectieve reis.

Meer informatie

De expositie is uitsluitend op afspraak te bezoeken tussen 6 en 30 mei op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00. Om de expositie te bezoeken stuur je een mailtje met je voorkeurs dag en het aantal bezoekers naar visit@kunstpodium-t.com. Meer informatie over de expositie vind je op deze website.

 

 

Locatie