Laden Evenementen

Factorium Cultuurmakers doet mee aan Try Out Tilburg

Informatie
Datum:
03 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Schouwburg Tilburg

Factorium Cultuurmakers doet met vier verschillende activiteiten mee aan Try Out Tilburg, een initiatief van de gemeente Tilburg dat alle inwoners laagdrempelig kennis laat maken met het sport- en cultuuraanbod. Lees snel verder.

Kindermuziekmiddag

Tijdens de Kindermuziekmiddag op 3 juli kunnen kinderen de volgende workshops komen volgen:

De middag wordt gezamenlijk en feestelijk afgesloten met een grandioos concert door alle deelnemende kinderen bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Aan dit concert doen ook een samengesteld jeugdorkest van L’Aventure Musicale, NKH Tilburg, L’Echo des Montagnes, MVC Udenhout en Concordia Berkel Enschot onder leiding van Jasper Staps en een samengesteld jeugdkoor van Kinderkoor Zi-Zo, Souvenir Jeugdkoor, en de jeugdkoren van het Factorium onder leiding van dirigente Louise Donker mee. Zij studeren speciaal voor deze middag een repertoire in. In de foyer van de Concertzaal is er een naprogramma van het jeugd-strijkensemble van Factorium.

Meer informatie

Het concert is, net als alle workshops en optredens, gratis toegankelijk. Bekijk hier het totale activiteitenoverzicht van Try Out Tilburg.