Laden Evenementen

Familievoorstelling ‘Feest om te janken’ (4+) bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
15 mei 2022
Tijd:
15:00 tot 18:00
Prijs: €8,
Feest om te janken

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun verzorgers onder in een lenige mimestudie naar verwachtingen. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles willen.

Wat kun je verwachten?

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog te groeien.

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over de ellende die door verlanglijstjes wordt veroorzaakt.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Een ticket kost €8,- en zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst. De voorstelling vindt plaat sop 15 mei begint om 15:00 uur.