Laden Evenementen

Familievoorstelling ‘Meisjes pakken de jongens’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg (8+)

Informatie
Datum:
21 november 2021
Tijd:
14:30 tot 15:35
Prijs: €9,50

Op zondag 21 november komt De Toneelmakerij bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Ze spelen hier hun voorstelling ‘Meisjes pakken de jongens’. De voorstelling begint om 14:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je al een drankje kan halen en rustig plaats kunt nemen. Lees snel verder voor alle info!

Meisjes pakken de Jongens

Waarom mogen jongens zoveel meer leuke dingen dan meisjes? Ze hoeven geen jurk aan. Ze mogen hun haren kortgeknipt. Ze mogen in een lantaarnpaal klimmen en hun broek kapot maken. Ze mogen met hun benen wijd zitten. En: niet alles is roze. Het zit Zoë al lange tijd dwars! Ze besluit het heft in eigen handen te nemen en undercover te gaan bij de jongens. Met hulp van haar vriendinnen transformeert Zoë en de volgende dag is ze ‘het nieuwe jongetje’ in de klas. Het begint als een droom van vrijheid vol ruwe spelletjes, hard schreeuwen en vieze kleren. Maar is ‘de andere kant’ echt zo veel mooier als Zoë dacht?

Een stoere schoolpleinkomedie over de grote vraag: wie zijn er nu beter af, de jongens of de meisjes? Wat valt er te halen bij het andere geslacht? Meisjes pakken de jongens is een ode aan meisjes op voetbal en jongens op ballet. Een voorstelling vol vermommingen, voetbal en vooroordelen. Geregisseerd door Zilveren Krekel (2019) winnares Belle van Heerikhuizen en geschreven door Gouden Krekel (2018) winnaar Tjeerd Posthuma.

Interesse

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. De kaarten kosten €9,50. De voorstelling zal van 14:30 tot 15:35 uur duren.