logo
Laden Evenementen

Father Figure – Lloyd Company in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
22 maart 2022
Tijd:
20:30 tot 20:30
de nieuwe vorst

Father Figure is een ingetogen, realistische voorstelling waarin breakdance bewegingen tot in de precisie worden ontleed, om zowel de problematische als positieve kanten van het universele thema vaderfiguren bespreekbaar te maken.

Wat je kunt verwachten

Tien jaar geleden maakte Lloyd Marengo Father father. Daarin stond de rol van de vaders van de dansers centraal. Nu velen van hen zelf vader zijn, is het tijd voor een nieuwe choreografie met hetzelfde onderwerp, maar vanuit een ander perspectief: Father figure. Wat betekent hun nieuwe rol in het leven?

Met bijdragen van de originele cast (o.a. Menno van Gorp en Xisco Riboch) betreden b-boys van wereldklasse en muzikale alleskunner Julio Pimentel het podium. Waarbij met Father Father (2012) de rol van de eigen vader centraal stond, slaat de nieuwe cast van Father Figure een nieuwe bladzijde om: Wie of wat is een vaderfiguur? Wat betekent een vaderfiguur?

Tickets?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit onderwerp? Bestel dan je tickets via deze website. De tickets kosten 17 euro en de voorstelling start om 20:30.