logo
Laden Evenementen

Feestelijk slotconcert jubileum in Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
30 april 2022
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: Gratis
Locatie:Concertzaal Tilburg
Feestelijk Slotconcert

Op 30 april wordt er in de Concertzaal Tilburg met een gratis slotconcert het jubileum feestelijk afgesloten. De Concertzaal Tilburg bestaat namelijk 25 jaar en dat wordt uiteraard gevierd met muziek, zowel ín de concertzaal als daarbuiten. Wil jij het jubileum meevieren? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Feestelijk Slotconcert

Om het jubileumseizoen feestelijk af te sluiten is er een gratis Feestelijk Slotconcert op zaterdag 30 april in de concertzaal. Voor iedereen die de concertzaal (weer) eens in het echt wil zien. Tijdens het concert hoor je harpist Remy van Kesteren met een bijzonder ‘orkest’. De liefde van Remy van Kesteren voor klassieke muziek is groot, maar de harpist besloot ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem tot een theatertour met ARO, een Analogue Robot Orchestra, bestaande uit elektronische ritme-instrumenten. Betoverende visuals zullen de muren van de toch al bijzondere concertzaal van gedaante doen veranderen. Na afloop is er een after party.

De opzet van de avond

Op zaterdag 30 april tussen 18:30 uur en 19:30 uur is de Classic Express – De rijdende concertzaal aanwezig op het voorterrein van de concertzaal. In de Classic Express spelen prijswinnaars van het Prinses Christina Concours. Om 20:00 uur is de aanvang van het Feestelijk Slotconcert in de concertzaal. Na het Feestelijke Slotconcert is er een after party met live muziek, een hapje en drankje.

Tickets

Tickets voor het Feestelijke Slotconcert zijn gratis te bestellen via de website van schouwburg concertzaal tilburg.