Laden Evenementen

Feniks Internationale Vrouwendag bij Theater De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
08 maart 2023 20:30
-
09 maart 2023 00:30
Prijs: Gratis
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Woensdag 8 maart kan je naar Theater De Nieuwe Vorst komen voor ‘Internationale Vrouwendag’. Je bent vanaf 20:30 welkom.

Op Internationale Vrouwendag staan we stil bij de noodzaak van gelijke rechten voor vrouwen en bij de oorzaken van achterstelling en onderdrukking van vrouwen in Nederland en overal ter wereld. Maar vrouwenemancipatie staat nooit los van de gelijke rechten en emancipatie van andere (groepen) mensen in de verdrukking. Daarom staat deze dag in het teken van het samen vinden van oplossingen, van de gezamenlijke strijd voor een betere wereld. CHANGE THE SYSTEM!

We geven een stem aan de diversiteit. We maken de analyses. We staan stil bij het bloed, zweet en tranen die de strijd al heeft gekost. En we vieren dat we samen nieuwe wegen inslaan naar een nieuwe, betere wereld voor iedereen.

Theater de Nieuwe Vorst en Feniks Emancipatie Expertise Centrum brengen u een prikkelend, divers en GRATIS programma op Internationale Vrouwendag in de Nieuwe Vorst. Houd de website van Feniks in de gaten voor het volledige programma: www.fenikstilburg.nl.

Meer informatie?

Check zeker even de website voor meer informatie!