Laden Evenementen

Festival Circolo in het Spoorpark

Informatie
Datum:
21 oktober 2022
-
31 oktober 2022
Prijs: Variërend
Locatie:Spoorpark
festival circolo

Festival Circolo is het grootste circusfestival Nederland. Van 21 t/m 30 oktober presenteren we tien dagen lang circus van het hoogste niveau. Het festivalhart ligt in het Tilburgse Spoorpark. Daar vind je meerdere circustenten, foodtrucks, speeltoestellen en een buitenpodium waar dagelijks gratis circusvoorstelling te zien zijn. Ook zijn er voorstellingen te zien op andere locaties in de stad.

Het festival is voor jong en oud en heeft voor elk wat wils. Op het festivalterrein kun je genieten van de lekkerste drankjes en hapjes. Je komt er echt niks tekort.

Het programma

Als je benieuwd bent naar het uitgebreide en diverse programma van Festival Circolo kan je op de site van het grootste circusfestival van Nederland kijken. Hier staat precies in wat, waar en hoe laat er te doen is tijdens het tien dagen durende festival!

Over Festival Circolo

Festival Circolo geef artistieke topsporters, grensverleggers, waaghalzen en doorbijters een podium. Het festival maakt stemmen hoorbaar die gehoord moeten worden. Bovendien ziet Circolo het publiek het liefst met open monden, grote ogen, zweterige handen en knarsende tanden. Op Festival Circolo ontdek je namelijk hoe buitengewoon mensen en hun verhalen zijn. En word je gegarandeerd fan van circus!

Meer info

Tickets kopen kan hier! En als kind en jongere t/m 26 jaar betaal je voor een voorstelling nooit meer dan €(0)13,-!