Festival deVloerOp in het Spoorpark

Informatie
Datum:
17 september 2023
Tijd:
12:30 tot 21:00
Prijs: Gratis
Locatie:Spoorpark

Stichting deDansPunt. organiseert op 17 september de tweede editie van Festival deVloerOp in het Spoorpark van Tilburg. Een dansfestival voor de amateurkunst, dat geschikt is voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. 

Op het festivalterrein vind je drie dansvloeren en overal zitjes om met het gezin of vrienden te genieten van dans. Een eigen picknickkleed en lekker in het gras ploffen, dat kan gewoon, of je geniet van je eigen moves met een Silent Disco. Kinderen kunnen geschminkt worden en natuurlijk is er lekker eten en drinken bij!  

De verschillende podia van Festival deVloerOp

Je kunt een gevarieerd programma verwachten, verdeeld over 3 podia. Er is een ‘DOEvloer’, een ‘KIJKvloer’ en de uitdagende ‘OP&AFvloer’. Op deze laatste, daar start het Festival met een swingende energizer voor alle deelnemers én bezoekers!

Op de DOEvloer kun je jezelf verder in het zweet werken met workshops zoals, Modern Jazz, Urban Dance, Afro en Bollywood. Maar ook is er Zumba voor mensen in een rolstoel of minder goed ter been zijn. Op de KIJKvloer zijn presentaties van meer dan 20 dansgroepen uit heel Brabant te zien.
De OP&AFvloer is het kloppend hart van het Festival, een dansspeeltuin die in het teken staat van spontane ontmoetingen en crossovers in allerlei dansstijlen. Hier wordt geïmproviseerd en vrij gedanst. Erop en er weer af, wanneer je daar zin in hebt!
Als afsluiter start om 17:00 uur de AFTER PARTY! Verschillende dj’s zorgen voor een mix van dansbare beats om lekker op te grooven. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van deDansPunt.