Laden Evenementen

Festival POPCORN bij Factorium

Informatie
Datum:
17 juli 2022
Tijd:
12:30 tot 18:00
Prijs: €7,50
Locatie:Factorium

Kom dansen, zingen of spelen. Meedoen, kijken en applaudisseren bij POPCORN – Het Festival. Een gemoedelijke dag vol theater, dans, zang, rap en muziek voor mensen met (en zonder) verstandelijke beperking, maar ook zeker voor vrienden en familie.  

Wat kun je doen?

Bekijk de voorstelling van POPCORN – de solo’s (nog een keer) OF maak een buitenvoorstelling in 1 dag met muziek, theater en dans! Dans en zing mee met muziek van De Bent! Kom lekker iets drinken of eten bij onze bar, op ons gezellige terras en ruime tuin. Op deze dag leer je anderen kennen, kun je gezellig meedoen aan alles! Alles wat we doen wordt prikkelarm aangeboden. Een feestje waar we rekening houden met elkaar!

Programma 

  • 12.30 uur Meedoen: Maak een voorstelling in 1 dag

Je gaat met een keileuke docent toneelspelen, muziek maken of dansen in een kleine groep.

Alles wat er gemaakt is in deze groepjes wordt aan elkaar gemaakt tot 1 voorstelling. Deze fijne show voer je op voor het publiek. Deze keer niet in de theaterzaal maar helemaal ergens anders in of rond ons gebouw. De voorstelling heet; MAG IK EVEN? Iedereen kan meedoen en het wordt hartstikke mooi.

  • 15.30 uur Locatietheater MAG IK EVEN?

Laat het publiek maar toestromen om te komen kijken wat er gemaakt is in 1 dag.

Het publiek verzameld aan de bar en wordt meegenomen naar de locatie. Waar precies is nog een verrassing. Iedereen mag komen kijken naar; ‘MAG IK EVEN?’

  • 16.00 uur Voorstelling POPCORN – de solo’s

De solisten van de 1e ronde van POPCORN – de solo’s spelen nog een keer hun solo. Om van te smullen, zo mooi! De spelers werkten met een eigen coach aan hun solo-optreden.

Dit zijn ze:

  • Dowie van Ingen danst! (coach Meta de Zeeuw)
  • Jan Hovens rapt! (coaches Joel Domingos en Myrthe Blankers)
  • Isabeau Eggen acteert! (coach Hidde Brouwers)
  • Yannick Game zingt! (coach Bertram van Alphen)
  • 17.00 uur Muziek met De Bent

De Bent is een muziekband, de naam zegt het al. Ze maken er een feestje van met hun aanstekelijke muziek. De beentjes van de vloer, meezingen en…..Popcorn natuurlijk!

  •  18.00 uur Einde Festival – iedereen naar huis en tot de volgende keer….

Meer informatie

De prijs is €7,50 voor een hele dag. Je mag dan overal aan meedoen, maar dat hoeft niet. Je kunt de hele dag komen of een deel.  Meer info en tickets kun je vinden op deze website.