Festival Tilburg on Stage

Informatie
Datum:
23 juni 2024
Tijd:
13:00 tot 19:00
Prijs: Gratis

Een hilarische theatermonoloog, een aangrijpende moderne dans of een swingend koor: bij Festival Tilburg on Stage zie je het allemaal!

Van muziekensembles, koren en theater tot spoken word, beeldende kunst en dans. Ruim 60 acts maken er op 23 juni samen een feestje van tijdens Tilburg on Stage. Het festival start om 13.00u in de Schouwburgzaal met een spetterend optreden van een speciaal voor deze dag samengesteld kinderkoor en -orkest, bestaande uit maar liefst 80 enthousiaste kinderen.

Het hart van Tilburg on Stage is het terras vóór de Schouwburg Concertzaal Tilburg, met heerlijke live muziek. Ontdek optredens op diverse locaties, waaronder Factorium Cultuurmakers, het Paleis-Raadhuis en de Heikese kerk. En onderweg tussen deze bijzondere plekken kom je ook nog eens verrassende festivalacts tegen!

Geniet van de performances en dompel je onder in de vrolijke festivalvibe. We sluiten het festival af met een prachtig slotkoor en een gezellige afterparty met een DJ. Benieuwd? Kom ook!

Meer informatie

De entree voor Tilburg on Stage is gratis, reserveren is niet nodig. Meer informatie over het festivalprogramma en praktische informatie over Festival Tilburg on Stage is te vinden op deze website!

Tilburg on Stage is een initiatief van Art-fact, Factorium Cultuurmakers, Schouwburg Concertzaal Tilburg en Federatie Tilburgse Zangverenigingen.