Laden Evenementen

Film Tár bij Cinecitta

Informatie
Datum:
02 maart 2023
Tijd:
13:00 tot 22:00
Prijs: €10,50
Locatie:Cinecitta

Op donderdag 2 maart is de muzikale dramafilm ‘Tár’ te zien bij bioscoop Cinecitta. Je kunt om 13:15 uur of om 19:15 uur naar deze film, de film duurt 158 minuten. Een filmticket kost €10,50, je kunt de film ook combineren met een lunch of diner.

Een muzikale dramafilm, geschreven en geregisseerd door Todd Field en met in de hoofdrol Cate Blanchett als Lydia Tár een gerenommeerde dirigente en componiste in de internationale wereld van klassieke muziek.

Het verhaal gaat over het fictieve personage Lydia Tár, de eerste vrouw die ooit werd uitgenodigd als chef-dirigent van een groot Duits orkest. De wereldberoemde musicus moest zich bewijzen in een door mannen gedomineerd beroep, om zich te verdedigen tegen institutioneel seksisme. Lydia wordt gevolgd door haar dagelijkse leven in de Duitse hoofdstad, tot aan de opname van haar nieuwste symfonie. De ambitieuze vrouw heeft moeite om haar professionele en privéleven te scheiden, wat tot mogelijke gevolgen kan leiden. Dus onderhoudt ze een ingewikkelde affaire met een celliste. Wanneer haar leven uit de hand dreigt te lopen, wordt ze gered door haar geadopteerde dochter Petra. De buitengewone en briljante zesjarige blijkt een rots in de branding te zijn voor Lydia.

Praktische informatie

  • Donderdag 2 maart om 13:15 uur of 19:15 uur;
  • De duur van de film is 158 minuten;
  • Locatie is Cinecitta, Willem II straat 29;
  • Film ticket kost €10,50, wil je een filmticket kopen of een ticket gecombineerd met eten? Klik hier!