Laden Evenementen

Film ‘The Killing of the Sacred Deer’ bij Heyhoef Cinema

Informatie
Datum:
13 mei 2022
Tijd:
14:00 tot 21:30
Prijs: €5
Locatie:Heyhoef-Cinema

Op vrijdag 13 mei vertoont Heyhoef Cinema de film ‘The Killing of the Sacred Deer’, een film uit 2017 van de Griekse regisseur Yorgos Lanthimos, die eerder de succesvolle film ‘The Lobster’ maakte. Wederom en film waarin absurdisme, horror en verwijzing naar klassieke tragedie de rode draad vormen.

Uiteraard wordt de film gedragen door het uitstekende acteerwerk van Colin Farrell die een gerenommeerde hartchirurg speelt, Nicolle Kidmann als zijn echtgenote en hun twee kinderen. Een voorbeeldig gezin zo lijkt het, maar daar komt snel verandering in als een geheimzinnige tiener in hun leven verschijnt. Martin, gespeeld door Barry Keoghan. Alle gebeurtenissen daarna zijn surrealistisch, vervreemdend , horrorachtig en hoewel men uiterst beleefd met elkaar omgaat gaat er voortdurend een zekere dreiging van uit. De kijker zal er zeker door verrast worden en naar het einde toe wordt de film steeds spannender. Na het zien van de film genoeg stof om te filosoferen over de betekenis van de film en gezellig na te praten!

Meer informatie

‘The Killing of the Sacred Deer’ is vrijdag 13 mei te zien bij Heyhoef Cinema in Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1 5043 RX Tilburg. De film draait op twee verschillende tijdstippen:

  • Vrijdagmiddag 13 mei om 14.00 uur
  • Vrijdagavond 13 mei om 19.30 uur.

Toegang graag contant betalen, de toegang bedraagt €5 en is inclusief een kop koffie of thee bij aanvang van de film!