Laden Evenementen

Filmavond met speelfilm ‘Dias de Luz’ in Wijkcentrum De Nieuwe Stede

Informatie
Datum:
25 maart 2022
Tijd:
19:30 tot 22:00
Prijs: €15,
Locatie:De Nieuwe Stede

De Stedenband Tilburg-Matagalpa organiseert op vrijdag 25 maart een filmavond. Centraal staat de speelfilm Días de Luz (2019). De film volgt inwoners van zes landen in Midden-Amerika die te maken krijgen met een dagenlange stroomstoring. Elk op hun eigen, alledaagse manier proberen ze met de situatie om te gaan.

Vóór de hoofdfilm wordt de documentaire ‘Feitelijk maar niet Objectief’ vertoond, over de geëngageerde fotojournalist Piet den Blanken. Tevens aanwezig zijn leden van Fixeer-Tbg, centrum voor fotografie. Zij laten recent gemaakte foto’s zien.

Meer informatie

De filmavond vindt plaats in wijkcentrum De Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156, Tilburg. Aanvang is 19:30 uur. Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen naar stedenband@tilburg-matagalpa.nl én €15,- per persoon over te maken op bankrekening NL98 INGB 0002 7835 14 tnv Stg Stedenband Tilburg-Matagalpa ovv filmavond.

De koffiewerkgroep van de Stedenband organiseert de filmavond. De opbrengst is bestemd voor het project voor kleine koffieboeren in Matagalpa, Nicaragua.