Laden Evenementen

Filmcafé: Petite maman

Informatie
Datum:
29 maart 2022
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: Gratis
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

De achtjarige Nelly heeft zojuist haar geliefde oma verloren en helpt haar ouders met het opruimen van haar huis. Tegelijk verkent Nelly dit huis en het omringende bos waar haar moeder Marion uren doorbracht en een boomhut bouwde. Op een dag vertrekt Marion in een opwelling. Op hetzelfde moment ontmoet Nelly een meisje dat een boomhut aan het bouwen is. Dit meisje heet Marion.

In deze film onderzoekt scriptschrijver en regisseur Céline Sciamma op een terloopse, maar toch diepgaande manier de relatie tussen kinderen en ouders. Realiteit en fantasie zijn nauw met elkaar verweven in dit betoverende pareltje.

Over Theater Cultureel Centrum de Schalm

De Schalm is een uitnodigend sfeervol gebouw waar ontmoeting, cultuur en theater samengaan. Dit alles tezamen met een kwalitatief goede dienstverlening. De diverse ruimten en faciliteiten maken de Schalm bijzonder geschikt voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet. Met een uitgebreid theaterprogramma, veel faciliteiten en mogelijkheden hét Cultureel Centrum van Berkel-Enschot.