Laden Evenementen

Filmvertoning Meskina bij het Verhalenhuis

Informatie
Datum:
08 maart 2022
Tijd:
19:00 tot 21:30
voorleesuurtje bibliotheek wagnerplein

Kom en geniet op de dinsdagavond van een geweldig aanbod topfilms rondom het thema ‘Taste of Identity’. Een thema dat helemaal past in deze tijd. Onze maaltijden, de manier waarop wij eten koken en boodschappen doen, daaraan herken je vaak al uit welk deel van de wereld mensen komen.
In het filmprogramma ‘Taste of identity’ maken we kennis met andere culturen in films waarin ons voedsel een rol speelt. Films rondom identiteit en diversiteit die ons uitnodigen om over door te praten. In de maanden februari tot en met juli is er elke tweede dinsdag van de maand een film te zien in het VerHalenHuis. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om in de toekomst de ‘Sustainable Development Goals (SDG’s)’ te noemen bij onze films. Doelstellingen vastgesteld door de Verenigde Naties waaraan aangesloten landen in 2030 willen voldoen.

De eerstvolgende vertoning zal plaatsvinden in de Grote Zaal van het VerHalenHuis op dinsdag 8 maart, tevens internationale vrouwendag. In dat kader zal de film ‘Meskina’ (2021) worden vertoond. Deze film sluit aan bij SDG 5 – Gendergelijkheid.

Meer informatie

Om 19.00 opent de zaal en om 19.30 zal de film starten. Bekijk het overzicht van onze veelzijdige selectie en meld je snel aan via reserveren@rondetafelhuis.nl.

Je vindt het Verhalenhuis aan het Wagnerplein 4 in Tilburg.