Laden Evenementen

Foodfestival TREK 2022 in het Spoorpark

Informatie
Datum:
01 juli 2022 16:00
-
03 juli 2022 21:00
Prijs: Gratis
Foodfestival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, komt dit jaar voor het eerst naar het Spoorpark. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli in één van Tilburgs mooiste parken genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste foodtrucks. Festival TREK staat ook garant voor een verrassend aanbod entertainment met acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent uit de regio. Festival TREK is een gratis toegankelijke festival en geschikt voor jong en oud.

Openingstijden

  • Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
  • Zondag 14.00 – 21.00 uur

Over Festival TREK

Festival TREK staat garant voor een intieme sfeer, lekker eten & drinken én verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent. Het festival – dat in meerdere stadsparken in Nederland wordt georganiseerd – is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van €2,75 voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas, waarna het bij iedere volgende bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ (schoongespoeld) exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Foodfestival plus

Alleen de beste en mooiste foodtrucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Hierbij wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten. Voor ieder wat wils dus. Bezoekers weten het festival ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, kerk, theatertent en verschillende kermisklassiekers. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en een DJ die met de grootste hits aller tijden iedereen in beweging krijgt.

Festival TREK blijft vernieuwen

Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Zo is er komend seizoen een robuuste cocktailbar met dakterras. Hier geniet je van een verkoelend drankje en het mooiste uitzicht over het de stad. In het Spoorpark wordt tevens een groots wijnterras, een Biergarten en een vuurtorenbar geplaatst. Ook staan er verschillende podia voor aanstormend muzikaal talent, met komend seizoen een extra podium vanwege de vele aanmeldingen. De ‘BurgeRmeester van TREK’ verwelkomt de bezoekers, de theaterkaravaan zorgt voor het nodige culturele vermaak en bezoekers die te biecht willen, kunnen terecht bij de priester van het plaatselijke kerkje. Ook aan de kleinste bezoekers van TREK is gedacht: zij vermaken zich bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop of met het ruime aanbod van oud Hollandse spelletjes.

Meer informatie

Meer informatie? Check vooral de website van Foodfestival TREK.