Agenda

festival TREK

Foodfestival TREK in het Spoorpark

Wanneer: 23 juli 2021 tot 25 juli 2021 Waar: Spoorpark Entree: Gratis

Foodfestival TREK in het Spoorpark

Na de afgelasting van vorig jaar is er een nieuwe datum voor Festival TREK! Als alles meezit zal het foodfestival dit jaar wel weer plaats vinden, van 23 tot en met 25 juli. Festival TREK strijkt dan weer neer in het Spoorpark! Het festival is gratis toegankelijk en staat in het teken van heerlijk eten, live muziek én theater. 

Tijdens het festival kun je genieten van een enorm aanbod aan streetfood. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers: je smaakpapillen worden een heel weekend lang getrakteerd. Je kunt ook genieten van de heerlijke drankjes van de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met groot terras en de biergarten met een uitgebreid aanbod aan speciaalbieren.

Theater & live optredens

Festival TREK draait niet alleen om eten & drinken, maar ook om entertainment. Zo staan er bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live optredens op het programma. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

Meer informatie over Festival TREK

Natuurlijk is het nog afwachten wat de ontwikkelingen brengen rondom het coronavirus. Vooralsnog staat het festival ingepland tussen 23 en 25 juli en gaan we er natuurlijk ook gewoon vanuit dat dit door kan gaan.

We raden je wel aan om de Facebookpagina en de website in de gaten te houden voor eventuele updates!

Locatie