logo
Laden Evenementen

Foute Feestje met Qmusic The Party tijdens Roze Maandag op het Pieter Vreedeplein

Informatie
Datum:
25 juli 2022 13:00
-
26 juli 2022 01:00
Prijs: Gratis
Locatie:Pieter Vreedeplein

Het populaire feestconcept Foute Feestje kleurt roze dit jaar op maandag 25 juli tijdens een gratis superfoute outdoor editie met o.a. Qmusic The Party op het Pieter Vreedeplein in Tilburg! Verwacht één groot fout paradijs op Roze Maandag met de allergrootste hits van de Qmusic dj’s, een overdosis aan flamingo’s/unicorn en vele surprise acts! En het mooie van alles; entree is helemaal gratis!

Wat je kunt verwachten? Een legendarische foute middag én avond gegarandeerd op tijdens deze speciale outdoor Roze Maandag editie van het Foute Feestje op het Pieter Vreedeplein met als thema Hoe Fouter, Hoe Beter! Wie fan is van het dagelijkse Foute Uur op Qmusic, moet hier daarom zeker bij zijn. Dans en zing mee met hits als Y-M-C-A, I’m To Sexy, Mamma Mia en Barbie Girl! Samen met het Qmusic dj team en surprise acts hele dag zal het ‘dak er ouderwets af gaan’ tijdens de Tilburgse Kermis.

Fout & roze

We verkleden ons massaal roze op deze dag. Dus warm jezelf alvast op, trek je meeste foute roze outfit uit de kast en doe alvast wat rek-en-strek oefeningen. Meld jezelf aan via het Facebook-evenement en blijf helemaal op de hoogte.

Meer informatie

Het feestje staat op maandag 25 juli van 13:00 – 01:00 uur op het programma. De toegang is helemaal gratis. Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je welkom.