FR-A-NK Friday met Latin beach sounds bij Zjuu

Informatie
Datum:
27 mei 2022
-
28 mei 2022
Prijs: 25,-
Locatie:Zjuu
FR-A-NK Friday
Op vrijdag 27 mei is het genieten geblazen een  op FR-A-NK Friday. Voor de vrijdag van dit Hemelvaartsweekend is het vanaf NU mogelijk om een tafel te reserveren. Lees snel verder voor alle informatie. 

Wat kun je verwachten?

Op FR-A-NK Friday is het bij Zjuu een groot feest. Met Latin beach sounds van DJ Pedro wordt de tweede dag van dit Hemelvaartsweekend goed gevierd. Wil je een tafeltje reserveren voor max. 4 personen voor de Ron Perla Cuba Rum VIP Experience? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Ontvangst met een Cuban Soprano;
  • Fles soda water met limoen en ijs;
  • Bucket Claro Cerveza tequila;
  • Taco Tuna smashed avocado;
  • Cuban pizza (pittig rundergehakt, bonen, chili, paprika, uien kaas).
Dit allemaal voor maar €25,00 p.p.!.

Over Zjuu

Zjuu Brunch & Borrelbar is dé ontmoetingsplek in het Tilburgse Leijpark. Een uniek totaalconcept waar Bewegen, Ontspannen, Ontmoeten en Genieten centraal staan. Laagdrempelig, maar met hoogwaardige kwaliteit en ultieme gastvrijheid. Bij Zjuu geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, diner en borrel(happen). Maar we zijn veel meer dan alleen een eet- en drinkgelegenheid. Zjuu is een bijzondere ontmoetingsplek, waar mensen bij elkaar komen door middel van sport & beweging, teambuilding-events of een vergadering.

Programma Hemelvaartsweekend

Benieuwd wat er nog meer te beleven is bij Zjuu tijdens dit lange Hemelvaartsweekend? Bekijk dan eens het programma van donderdag, zaterdag of zondag.