Laden Evenementen

Froukje in Poppodium 013

Informatie
Datum:
18 mei 2023
Tijd:
19:00 tot 21:30
Prijs: €30,80
Locatie:013

Popster Froukje keert op donderdag 18 mei 2023 terug naar 013 voor een show in de Main. Tickets kosten €30,80 (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via de website.

Na binnen mum van tijd door te stromen van onze Next naar onze Main, en vervolgens naar zalen als de AFAS Live en festivals als Pinkpop en Lowlands, komt Froukje terug naar onze Main! Met haar kwetsbare teksten, dansbare tunes, en krachtige stem heeft de 21-jarige de afgelopen paar jaar een grote naam voor zichzelf weten te maken binnen de popscene. Naast solo-hits als ‘Groter dan Ik’, ‘Ik Wil Dansen’, ‘Onbezonnen’ en ‘Heb Ik Dat Gezegd?’, blijkt ook elk duet met vriendin en collega S10 een voltreffer.

Op haar EP’s ‘Licht en Donker’ en ‘Uitzinnig’ weet Froukje belangrijke onderwerpen aan te stippen zonder dat het saai wordt. Van de klimaatcrisis tot het normaliseren van queer zijn tot opgesloten zitten in je kamertje gedurende de pandemie: Froukje kijkt naar de wereld om haar heen en verwerkt dit door middel van catchy muziek. Wij zijn in ieder geval uitzinnig om Froukje terug te zien in onze Main!