Agenda

Frühshoppen bij de Vrienden van Tilburg

Frühshoppen bij de Vrienden van Tilburg

Wanneer: 31 oktober 2021 van 11:11 tot 17:00 Waar: geen locatie Entree: €11,11

Frühshoppen bij de Vrienden van Tilburg

Carnaval 2021 gaat gewoon door! De organisatie van Frühshoppen – die bestaat uit drie heren van CV De Jassen en Michel Engel van Café De Slijterij en Heuvel 15 –  pakken het stokje gewoon door en verplaatsen het evenement naar 31 oktober om 11.11. Het wordt een ouderwets gezellig carnavalsontbijt dat je niet mag missen! De locatie blijft bij Vrienden van Tilburg.

Wat gaan ze doen?

Vroeg starten met een goede bodem en een beetje live muziek. Ideaal voor de traditionele carnavalsliefhebber. Je kunt een lekker broodje eten met een ‘pilske’ erbij en genieten van diverse bandjes en optredens. Dit kun je natuurlijk doen met je beste carnavalsmaten of je carnavalsvereniging.

Waar?

Carnaval is natuurlijk ook een beetje nostalgie, dus heeft de organisatie ervoor gekozen om het in het oude pand van the Talk of the Town te doen, en dat is nu de Vrienden van Tilburg.

Tickets

Kaartjes zijn te bestellen via sansevierenja@gmail.com voor €11,11.

Corona

Hoewel de organisatie er niet vanuit gaat, kan het zijn dat het evenement door de coronamaatregelen niet door kan gaan. Ze zoeken dan naar een geschikte andere datum. Lukt dit niet, dan krijg je de ticket kosten terug zonder de servicekosten.

Meer updates

Meer updates over het Frühshoppen vind je op het Facebook-evenement.