Funky Market bij NS16

Informatie
Datum:
12 maart 2023
Tijd:
11:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:NS16

Op zondag 12 maart is het weer zover: de tweede editie van de Funky Market met een divers, creatief en lokaal aanbod! Tussen 11:00 uur en 17:00 uur kun je bij NS16 terecht voor ongeveer 30 Tilburgse standhouders met design, fashion, kunst, interieur items, vintage, ambacht, speelgoed, toffe handgemaakte sieraden en nog veel meer.  

Alle collecties op de Funky Market zijn van Tilburgse creatievelingen. Zo shop je bijvoorbeeld duurzame en unieke woonaccessoires zoals chunky schalen, regenboog lampen en blok buddies van Razzo Studio. Ook kun je kleurrijke illustraties van Vera Savelkouls op verschillende producten krijgen zoals truien, stickers, prints en kaarten.  Atelier Leermakers knipoogt met haar collectie naar die goeie ouwe schooltijd uit de jaren 70/80 en verkoopt op de Funky Market klein-lederwaren zoals bijvoorbeeld etuis, kleine tasjes, pennenrollen, travellernotebooks en portemonneetjes. In the Blue Room van NS16 maakt FEL 013 er een neon feestje van. Ze geven alle producten, zoals bijvoorbeeld kandelaren, bordjes voor aan de muur, vazen en bloempotjes een tweede en fel leven!

Meer informatie

De Funky Market duurt van 11:00 – 17:00. De entree is gratis. Kan je niet wachten tot het zover is? Check dan vooral de Facebook en Instagram van Funky Market Tilburg.