G-Sportweekend 2023 bij Amarant

Informatie
Datum:
26 mei 2023
-
28 mei 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Amarant

Van 26 t/m 28 mei staat het G-Sportweekend weer op het programma bij Amarant. Het evenement wordt op het terrein van Amarant aan de Bredaseweg 570 georganiseerd. Lees verder. 

Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant wordt al 29 jaar georganiseerd voor kinderen en volwassenen met én zonder een beperking en vindt plaats op het terrein van hoofdsponsor Amarant. Er nemen doorgaans zo’n 1.200 deelnemers deel aan minimaal 12 verschillende sporten, begeleid door ruim 230 vrijwilligers en toegejuicht door minimaal 5.000 bezoekers die naar het Rabobank stadion komen.

Zo worden er diverse sportevents aangeboden gedurende het weekend voor de volgende sporten: voetbal, handbal, golf, korfbal, hardlopen, zwemmen, kijk doe en beleef event, handboogschieten, tennis, atletiek, outdoor klimmen, disc golf en het Try-Out Sportevent. Dit event biedt sporters en niet-sporters de mogelijkheid om een proefles te volgen in het event weekend.

Voorzitter Lars Hagen: “Er staat wederom een sportieve en mooie editie voor de deur met nog meer deelnemers en hopelijk nog meer bezoekers”, “drie dagen lang …de dag van je leven”.

Side events

Tevens zal er op zaterdag 27 en zondag 28 mei op het terrein van Amarant een BenT festival worden georganiseerd van 12.00 tot 16.30 uur. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende sporten want er zijn diverse vrije inloopmomenten. In het Mora kidsdorp staan diverse speelkussens opgesteld voor onze kleine bezoekers. Aangevuld met het Nederlands kampioenschap mascotte op zaterdag 27 mei waar heel veel mascottes strijden om de titel Nederlands kampioen.

Nieuw: snuffelmarkt

Gedurende het hele weekend zal er een heuse Snuffelmarkt worden georganiseerd door Roco events. Op vrijdag 26 mei van 18 tot 22u, zaterdag 27 mei van 11 tot 21u en op zondag 28 mei van 11 tot 17u vindt deze plaats op het terrein van Amarant, Bredaseweg 50 te Tilburg.

Sfeerimpressie

Kun je niet meer wachten tot het zover is? Check dan alvast de aftermovie van het G-Sportweekend Amarant 2022!

Meer informatie

Wil je meer weten over het G-Sportweekend 2023? Check dan snel deze website.