(geannuleerd) Animo Quartet met voorstelling ‘Dutch Classical Talent’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
01 december 2021
Prijs: €5,-
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op woensdag 1 december komt Animo Quartet naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling begint om 20:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

De Dutch Classical Talent Tour is een van de leukste series van de klassieke muziek. Voor de sympathieke toegangsprijs van € 5 ontmoet je de klassieke sterren van morgen. Eerdere laureaten zijn daarvan het bewijs zoals Tania Kross, Lavinia Meijer en Nora Fischer Deze avond is het podium in onze studio voor het Animato Quartet met een Frans/Russisch programma. De jury over het Animato Quartet: “Vier topspelers met een bruisende energie, ze pakken je in vanaf de eerste noot! Het kwartet staat in dienst van elkaar en de muziek en is de grote belofte van de Nederlandse strijkkwartetten.” Debussy maakte met het Strijkkwartet dat deze avond gespeeld wordt, korte metten met behoorlijk vastgeroeste structuren van het strijkkwartet. Hij schreef een werk vol exotische harmonieën en melodieën. Naast Tsjaikovski klinken ook Drie stukken voor strijkkwartet van Stravinsky, waarmee hij een brug slaat tussen zijn ongepolijste en directe stijl en zijn neo-klassieke periode.

Interesse

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten voor deze voorstelling kosten maar €5,-.